Close
Hírlevél
Email:

Kép Hoffmann Gergely: Pont az élet

Hoffmann Gergely: Pont az élet

A teljes ember könyve
Borítóterv: Őri Kiss István
Borító: papírkötés
Oldalszám: 297 p.
ISBN: 978 963 662 749 2
Kiadás éve: 2015
Régi ár: 3200 Ft
Ár: 2560 Ft
:

Hoffmann Gergely

A világ és önmaga megismerésének

vágya a kezdetektől hatjta előre az embert. Bár a tudomány rohamos fejlődésének köszönhetően egy­re több részletről kapunk pontos képet, a teljes meg­értés továbbra is várat magára. Ennek egyik oka, hogy az információk végeláthatatlan sokasága miatt a világ, és benne legfőképp maga az emberi lény, egyre bonyolultabbnak tűnik.

PONT AZ ÉLET egyszerű rendszerét nyújta ezért ez a könyv, amely az összetett folyamatokat közérthetően tálalja. Bár a többi között a fizika, kémia, biológia, hálózatkutatás, pszichológia és fej­lődéslélektan modern tudományos eredményeire épít, azokat a hétköznapi életből merített példákkal kapcsolja össze, így segítve a lényeges összefüggések megértését.

PONT AZ ÉLET tanít arra is, hogy a megértés átélés, az információ tapasztalás nélkül soha nem vezethet teljes tudáshoz. A könyv ezért szétfeszíti a tudományos ismeretterjesztés korlátáit, és felfedező útra invitál. Az utazás során az emberi megismerés főbb, egymásra épülő lépéseit teszed meg, és a bejárt út végén ott vár rád valódi önmagad, a Teljes ember.

PONT AZ ÉLET megértését a könyvben 21 ábra és 25 összefoglaló táblázat, az önismereti folyamatod elmélyítését 8 gyakorlat segíti.