Close
Hírlevél
Email:

Kép Makk Attila  - Tükörfény

Makk Attila - Tükörfény

Szerző: Makk Attila
Oldalszám:285 p.
Borító: papírkötés
ISBN: 978-963-662-855-0
Kiadás éve: 2016
Régi ár: 2900 Ft
Ár: 1450 Ft
:

Ez a könyv rólam, rólad és Őróla szól. Az esetek mindennaposak, a következmények természetesek, csakhogy ezt rendszerint nem vesszük észre. Az itt olvasható elbeszélések rávilágítanak a meglepő összefüggésekre. Miért nem talál a riporter a lottónyertesek között boldog embert? A magyar fölkelő és a szovjet katona hogyan halhat meg egyaránt a hazájáért?

Miként hoz romlást a jámbor jegyvizsgáló jólelkűsége? Hogyan okozza valaki a kedvese balesetét, amikor a találkára siet? Mi baja lehet az embernek attól, ha a Jóisten minden kívánságát teljesíti? Milyen lavinát indít el egy ártatlan tréfa? Mit tehet Jézus, ha a beteg nem akar meggyógyulni? Hogy jött “divatba” a fogszabályozó a 3. a. osztályban? Hogy lehet misét mondani egy tacskóért? Miként hat az ima 20 évre visszamenőleg? Mitől lesz csoda a csoda? Hogyan élik meg a fenyőfák a karácsonyt?

A megírt esetek egy része kitalált, más részük megtörtént. A leghihetetlenebbnek tűnő elbeszélések történtek meg a valóságban. Mert egyetlen író fantáziája sem képes fölülmúlni a valóság legmegdöbbentőbb produkcióját.