Close
Hírlevél
Email:

Kép Prugberger Tamás: Európa-egyesítési terv nemzetállamok nélkül

Prugberger Tamás: Európa-egyesítési terv nemzetállamok nélkül

Borítóterv: Őri Kiss István
Borító: papírkötés
Oldalszám: 276 p.
ISBN: 978 963 514 126 5
Kiadás éve: 2021
Régi ár: 2700 Ft
Ár: 2160 Ft
:

E kötet társadalomtörténeti keresztmetszetben mutatja meg, hogy az ellenőrzés nélküli illegális migráció, a gazdasági folyamatok és a munka ellenértékét jelentő bérpiac szabaddá tétele, valamint az állami szociális gondoskodás minimálisra csökkentése a közbiztonság, a fogyasztói ellátás, valamint a közrend, a közegészségügy, a köznevelés és a kultúra, végső soron az egész civilizált infrastruktúra leépüléséhez vezet.

A szovjet-rendszer bukásával globálissá vált az USA gazdasági és politikai hatalma, ezért az érdekeit az uralomra került demokrata párti irányzat erő fölénnyel kívánja más kontinensek államaival szemben érvényesíteni. E cél szolgáltalában áll terjedelmes ügynökhálózata, amelyhez kapcsolódik az Európai Unió parlamentje, tanácsa, bizottsága és bírósága, amelyek az USA kívánságára és hasonmására páneurópai államot kívánnak létrehozni.

Ennek hazai kiszolgálója a mai balliberális ellenzéki összefogás, amely le kívánja rombolni az Orbán-kormány gazdasági és szociálpolitikai eredményeit, valamint az állami működés stabilitását és közbiztonságát, hogy gyarmati szintre lepusztítva diktatórikusan, ellenállás nélkül betagolhassa az országot a tervbe vett Európai Egyesült Államokba.