Close
Hírlevél
Email:

Kép Kellermayer Miklós: Kistankönyv

Kellermayer Miklós: Kistankönyv

Az Élet, Az Igazság és Az Út tankönyvtrilógia koncentrátuma
Formátum: A/5, 160 oldal, papírkötés
ISBN: 978-963-514-164-7
Borítóterv: Andrej Rubljov Szentháromság-ikonjának felhasználásával Őri Kiss István
A megjelenés éve: 2022
Régi ár: 2500 Ft
Ár: 2000 Ft
:

A Kistankönyv Az Út, Az Igazság és Az Élet trilógia katekizmusa. Kellermayer Miklós szent megszállottsággal hirdeti az Igazságot, ami kiválasztottságot, sőt isteni küldetést jelez. „Nem ti választottatok engemet, hanem én választottalak titeket”. (Jn 15,16–18) „Kövessetek engem, és én emberek halászává teszlek titeket”. (Mt 4,19)

Mit várhatunk e könyvtől? Hiszen Krisztusra Barabást kiáltottak, és keresztre feszítették. „Akik befogadták az Igét, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek” (Jn 1,12) Ez a kiválasztottság ajándéka. Milyen hatás várható a Kistankönyvtől? Megváltoztatja-e a világot? Krisztus megkísértésekor a Sátán ezt mondja: „mindezt a hatalmat és dicsőséget neked adom, mert hisz én kaptam, és annak adom, akinek akarom” (Lk. 4,5) És valóban a földi életben: „az emberek jobban szerették a sötétséget, mint a világosságot”. (Jn. 3,19)

Ha nevének megfelelően e mű valóban tankönyvvé válik, az az oktatásügy legmagasabb szintű támogatását igényli, akkor a „magvetés” a lehető legszélesebb körben valósul meg. Az elvetett mag eshet az „útszélre”, vagy „köves helyre”, és eshet „tövisek közé”. Mindezek elpusztulnak. Amelyek pedig „jó földbe hullnak”, azok százszoros termést hoznak. (Mk 4,1–9)

Termék címkék
,