Close
Hírlevél
Email:

Kép Tima Renáta - Gyermekáldásra várva

Tima Renáta - Gyermekáldásra várva

Borító: papírkötés
Oldalszám: 274 p.
ISBN: 978 963 964 280 5
Kiadás éve: 2008
Régi ár: 2900 Ft
Ár: 2320 Ft
:

A gyermektelen párok jól ismerik a hónapról hónapra való számvetést a csalódással, a hidegzuhanyként érkező orvosi diagnózisok okozta sokkot és a kétségbeesést, vagy éppen a hiábavaló és reménytelen várakozást egy magyarázatok nélküli állapotban.

Bár a gyermektelenségről ma már sokat hallani, kilátástalannak tűnő helyzetükben a párok legtöbbször a médiában túlnépszerűsített lombikipar felé sodródnak anélkül, hogy a saját, alternatív útjukat járnák, amely a maguk megoldásához vezeti el őket - ehhez viszont kérdésekkel és érzésekkel kell szembenézni, ami fájdalommal jár.

Legtöbbször magukra is maradnak fájdalmukkal - és a sajnálattal, amely a környezetük részéről éri őket. Ők azonban a sajnálat helyett segítséget érdemelnek: ez a könyv pedig éppen ezért született. Nem jótanácsokat és bölcsességeket osztogat, hanem valós élettapasztalatokat oszt meg az olvasóval, ezáltal pedig azt nyújtja, amire a gyermeknélküliség terhét cipelő házaspárnak szüksége van: érezhetik, hogy nincsenek egyedül. A hasonló helyzetben élők példáinak megismerése gyógyító hatású, sokan mégsem merik gondolataikat megosztani, gyakran még házastársukkal sem. Beszélgetni márpedig kell  - kötetünk interjúi pedig kiindulási alapot adhatnak.