Close

Felhasználási feltételek és adatvédelmi tájékoztató

 • 1. Bevezetés

  Az alább részletezett Felhasználási feltételek egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a Kairosz.hu honlap használóira, (továbbiakban "Vevő" vagy "Ön" -ként szerepel), másrészről a Kairosz Könyvkiadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ( a továbbiakban "Kairosz.hu"-ként szerepel).

  A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.
  A  feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
  A vételár mindig a kiválasztott áru mellett látható bruttó ár.

  A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt Felhasználási feltételeket.


  2. A megrendelés menete

  A vásárlás előtt kérjük, szíveskedjen regisztrálni adatait (Regisztráció).
  A regisztrációt követően bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud belépni.
  A SAJÁT FIÓKOM menüpont alatt tudja adatait módosítani, és rendeléseinek státuszáról is itt  kap információt.                                                                                                                                                  

 • - - Helyszíni személyes vásárlás esetén előzetes megrendelésre nincs szükség.                                           

 •   -  Amennyiben kiszállítást kért, a szállítás az ön által megadott címre történik. A címet a megrendelés feladásáig tudja módosítani. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget minden esetben utólag kell kifizetnie. A fizetés - a rendelésben megadottak szerint -a mellékelt csekken, vagy átutalással történik.

 • Megrendelés létrejötte:  rendelésével kapcsolatos információkat rendszerünk automatikusan visszaigazolja az ön által megadott e-mail címen, melyben Ön ellenőrizheti annak részleteit.


  3. Adatvédelem

  Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minősül.
  Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően (az 1978 január 6-i a törvény 34 cikke alapján). Adatait a SAJÁT FIÓKOM menüpont alatt módosíthatja.
  Előre is elnézést kérünk, ha esetlegesen információkérés okán zavarjuk, de ez az ügyfelek biztonsága érdekében történik, a visszaélések elkerülése végett.
  Ügyfeleink adatait a Kairosz.hu semmilyen harmadik fél számára nem szolgáltatja ki.


  4. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

  A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 8 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében.
  Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik.
  A megrongált, károsodott könyveket nem tudjuk visszavenni.
  A megadott határidők a termék kézbesítési napjától számolandók.
  A visszafizetés banki átutalással történik, ezt e-mailben fogjuk Öntől kérni.


  5. Intellektuális tulajdon, copyright

  A Kairosz.hu egész tartalma (illusztrációk, szövegek, megnevezések, márkák, képek, videók) a Kairosz Könyvkiadó tulajdonát képezi. A honlap tartalmának bármilyen módszerrel és bármilyen adathordozón történő részleges vagy teljes reprodukciója kizárólag a Kairosz Könyvkiadó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. előzetes és határozott engedélyezésével történhet.
  A szolgáltatásaink által kínált összes információ, szövegek tartalma és a szoftverek az intellektuális tulajdonra és a copyright-ra vonatkozó nemzetközi törvények által védettek.


  6. Ügyfélszolgálat - Bármilyen kérdéssel, észrevétellel forduljon a kiadóhoz:

 • elektronikus levélben:  kairosz@hu.inter.net

 • telefonon  06/1-359-9825

Hírlevél
Email: